Nieuws onder de zon!

Sinds kort hebben we een uitbreiding van onze services! Atelier Dianne Teunissen is inmiddels opgenomen als handelsnaam in onze VOF Creatief en Digitaal. Onze nieuwe bezigheid is en drukkerij voor allerlei creatieve toepassingen als kleding, paardendekens en dekjes, tegels, spiegels, naamborden en vele andere. Zowel in kleine als in grote oplages, al vanaf 1 item voor u gepersonaliseerd!! Houd onze Facebook pagina in de gaten, daar zullen we de meeste updates plaatsen. Er zijn zojuist nieuwe items geplaatst! Uw digitale portretten, foto’s, logo’s kunnen bij ons op hoge kwaliteit gedrukt worden. Hieronder een paar voorbeeldjes van de tegeltjes die wij nieuw in het assortiment hebben.

delftsblauw1

spiegel-tegel

We zijn op dit moment zeer druk bezig om onze webshop op te bouwen, waar u straks unieke producten kunt bestellen. Ook kunnen bestellingen via deze site en ook via Facebook nu al betaald worden met iDeal en ook kan er bij ons aan huis, als ook in onze kraam op evenementen gepind worden. Om straks te vieren dat we on air zijn met de shop, zullen we superleuke win-acties gaan doen via Facebook!

Recent is er ook een andere service aan onze activiteiten toegevoegd: we hebben een kraam waarmee we op pad kunnen gaan en op evenementen staan die ons aan het hart liggen. Langzamerhand zal onze kraam steeds meer gevuld worden met leuke creaties van mijn hand voor de verkoop, als ook mijn tekenportfolio. Op Facebook wordt onze evenementenagenda bijgehouden. Weet u een leuk evenement, wat volgens u wel in ons straatje past, laat het gerust weten. Deze gouden tips worden altijd met een cadeautje beloond!

stand

 

Lieve groet

Dianne Teunissen